Lantlig stil på liten budget

Lantlig stil på liten budget

Älskar du den svenska lantidyllen men saknar kapitalet som krävs för att anlita en äkta expert på byggnadsvård att göra renoveringsjobbet från grunden? Då finns det smarta genvägar att ta för att ändå uppnå den äkta lantliga stilen på en tight budget.

Bevara det du har
Visst, du kanske inte har råd att byta ut strömbrytarna i vit plast. Men kanske har du en gammal tegelvägg som kan piffas upp med lite färg? Ta vara på det gamla du faktiskt har i hemmet.

Gå på loppisjakt
Gamla, slitna möbler ger liv åt det lantliga hemmet. Bäst fynd gör man på bakluckeloppisar eller gårdsloppisar som annonseras i lokaltidningar. Egentligen spelar det inte så stor roll vad du fyndar, så länge det syns att det har levt.

Bjud in trädgården i stilen
När det gäller inredningen är helheten det viktigaste av allt. Vad möts du av när du stiger in genom grinden till ditt hem? Fråga nära och kära som bor på landet om det inte är dags att dela på perennerna snart. Erbjud dig att ta emot det som eventuellt blir över och anlägg din egen mormorsrabatt utanför ytterdörren. Det sätter tonen för hela den lantliga stilen i ditt hem.

dante