Hur ska du inreda ditt hem?

Hur ska du inreda ditt hem?

Det finns lika många inredningsstilar som det finns människor. Nästan i alla fall. Det finns i alla fall en stor variation på hur mycket folk bryr sig om sitt hem. Vissa tycker att det är värt att lägga ner flera timmar och enormt mycket energi på att få sitt hem att kännas just som ett hem medan andra är mer chill och kan känna sig hemma lite var som helst. Det kan också vara en stil dock. Någon gång måste man välja hur det ska se ut där hemma och då är det bra om man har fått någon sorts inspiration någonstans ifrån. Är du inte säker kan du göra ett inredningstest där du får klicka i vad för slags möbler du gillar och efter det kanske du kommer fram till en speciell inredningsstil. Eller så kommer du fram till att du inte har någon utpräglad stil utan du är mest dig själv.

3 Stilar

Vi ska nämna 3 stycken stilar som är ganska populära i Sverige. Den första är den som kallas den skandinaviska stilen. Den är väldigt stilren med ljusa färger och kanske inte så mycket som sticker ut så mycket. Det är lätta träslag och ljusa färger på allting för att det ska skapa en harmoni och det finns mycket luft mellan möblerna. Det får inte vara för trångt.

Den industriella stilen sticker ut lite mer. Den kan beskrivas som traditionellt maskulin och det ska vara mycket rått material. Det vill säga tegel, grovt trä och så vidare. Färgerna ska vara åt det mörkare hållet och gärna brunt, svart och grått.

Den sista vi nämner här är den minimalistiska stilen. Du vill då ha så få saker som det över huvud taget är möjligt. Det ska skapa en inre ro och lugn.

dante